top of page

BASIX dressings

hoge kwaliteit, lage prijs

Hoge kwaliteit, lage prijs ?

BASIX dressings hebben dezelfde kwaliteit als al onze kasten en worden ook op maat gemaakt maar zijn door ons zodanig ontwikkeld dat ze op een eenvoudige manier samen te stellen zijn.

 

BASIX is een basisprogramma van open dressings beschikbaar in een beperkt aantal kleuren en bestaat uit verschillende aanbouwelementen die tot op 3à4cm onder het plafond worden geplaatst.

 

Als binnenwerk kan je legplanken, kastbaren, kledingliften of lades krijgen.

 

Wanneer kan ik BASIX laten plaatsen ?

BASIX dressings kunnen geplaatst worden in afgewerkte kamers met rechte muren en rechte plafonds.  De maximum hoogte is 2m60. De breedte kan vrij ingevuld worden met verschillende elementen.

 

Wat is er dan anders aan BASIX ?

Eerst en vooral natuurlijk de prijs. Daarnaast hebben BASIX dressings geen bovenplint. Wanneer BASIX tegen een zijmuur of tussen 2 muren wordt geplaatst, blijven ze een paar cm van de muren af.

Wat kan er niet in BASIX ?

BASIX is een rechttoe-rechtaan-concept. Voor ons eenvoudiger te ontwerpen, te maken en te plaatsen. De tijdsbesparing en het beperkt aantal kleuren maakt BASIX goedkoper. Daardoor heb je wel minder mogelijkheden en opties. Hoeken uitwerken, schuine plafonds, stopcontacten inbouwen, enz... kan niet in dit gamma. Draaideuren behoren ook niet tot de mogelijkheden. BASIX blijft wel volledig op maat en is van absolute topkwaliteit.

Kan ik BASIX ook gebruiken als wandkast ?

BASIX kan ook als wandkast gebruikt worden zolang aan alle kenmerken is voldaan : rechte muren en plafonds, geen bovenplint en zijpasstukken.

Wat als ik geen rechte plafonds of muren heb, draaideuren of meer extra's wil ?

Dan kan je uiteraard nog steeds bij SOLID terecht. BASIX is slechts 1 gamma, wij maken ook al je kasten, keukens en badkamermeubels op maat

Please reload

Kan BASIX toch wat uitgebreider ?

 

In optie kan je in Basix lades of kledingliften krijgen. 

 

Wil je ook een schuifwand en passtukken tussen kast en zijmuur  Kijk dan eens naar BASIX +

Wat is BASIX ?

bottom of page