top of page

Solid staat voor kasten op maat : keukens, wandkasten, dressings, badkamer-meubelen, vestiaire-kasten, haard-meubels, tv-meubels, bureau-kasten, slaapkamer-kasten,....

"Maatwerk" betekent voor ons niet alleen de creatie van uw uniek project, maar ook de persoonlijke aanpak ervan en dit van inleidend gesprek tot uitvoering waar u telkens kan rekenen op dezelfde contactpersoon.

Onze projecten zijn vaak realisaties van interieurarchitecten, maar heeft u zelf een idee of doet u liever geen beroep op een interieurarchitect dan kunnen wij u helpen.

Schoonheid door eenvoud is altijd onze leuze geweest. Wij zijn dan ook gekend voor onze strakke greeploze, no-nonsense keukens en kasten en dit gecombineerd met een betaalbaar prijskaartje, omdat maatwerk voor ons niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Andere stijlen gaan wij echter niet uit de weg.

Stiptheid & goede service zijn voor ons even vanzelfsprekend als perfecte kwaliteit & afwerking.

Ons cliënteel bevindt zich voornamelijk in Vlaams-Brabant, daar we zelf gevestigd zijn in Erps-Kwerps (Kortenberg), halfweg tussen Brussel en Leuven. Toch zijn we ook buiten Vlaams-Brabant vaak actief.

Frank Roels
Zaakvoerder

  • Facebook App Icon
bottom of page