Renaat

Tienen

Van begin (ontwerp) tot einde (plaatsing kasten) een vlotte, aangename en zeer professionele samenwerking! Frank is iemand met heel veel beroepseer, alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Wij doen zeker nog beroep op jou Frank!

Estelle

Everberg

Wat ben ik blij dat ik voor Solid gekozen heb! Van begin tot einde een topservice! Op Frank kan je echt rekenen voor prachtige kasten, afwerking tot in de puntjes, een goede communicatie, proper werk en daarbovenop ook nog scherpe prijzen! Heel erg bedankt, Frank! *blijblijblij*

Dominique

Leuven

Heel hard gewerkt voor een prachtig résultaat!!!! Magnifique, formi - formi- Dable, o wat ben ik blij ��
Efficacité, professionnalisme, et en plus super sympa!!! 
Bedankt, Frank voor de snelle plaatsing van de keuken en de kasten.

Sara

Kortenberg

Een vakman die correct, nauwkeurig en proper werkt. Bovendien steeds bereikbaar en stipt in het nakomen van de gemaakte afspraken. Een waar plezier om mee te werken. (alles wat hier staat mag u gerust in het kwadraat lezen)

Maaike en Diederik.

Kessel-lo

Een paar jaar gelden correcte plaatsing volgens planning, zeer goed afgewerkt. Toen al zeer tevreden. We hadden nu een schuif die stuk was en een klein stukje uit de mee met de keuken verwerkte tafel, de laatste niet door Solid gemaakt, wel ge-installeerd. En toch, gewoon beiden hersteld! Wat een service! Laten installeren door Solid? Een solide investering!

Liesbet

Kortenberg

Zeer blij met de dressing en de volledige bureau-inrichting! :-)

Renaat

Vissenaken

Van begin (ontwerp) tot einde (plaatsing kasten) een vlotte, aangename en zeer professionele samenwerking! Frank is iemand met heel veel beroepseer, alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Wij doen zeker nog beroep op jou Frank!

Dirk

Everberg

Frank is al meer dan 10 jaar onze vaste kastenbouwer.
Correcte prijzen, duidelijke afspraken en stipte planning.
Prima prijskwaliteit

Leen

Genk

Wow wat een prachtig resultaat en super service

 

Erwin

Leuven

Solid heeft een prachtige wandkeuken geplaatst. De samenwerking met Frank verliep prima. De plaatsing gebeurde volledig correct volgens afspraak en met een accuraatheid die ik nog niet vaak heb gezien. "Als u de aankoop van een keuken plant, zou ik zeker eens bij Solid langsgaan. Pas daarna kan u de juiste keuze maken" :-)

Nico

Vremde

Prachtig werk en uitstekende service! Aangename samenwerking tijdens dit en hopelijk nog vele toekomstige projecten!

Bie en Bart

Leuven

Het is nu drie jaar geleden dat we ons rijhuis hebben verbouwd en Solid heeft voor ons de keuken en de livingkasten gemaakt en geïnstalleerd. We genieten nog elke dag van deze realisaties! We appreciëren de professionele aanpak, het persoonlijke advies en vooral de uitstekende service. Onlangs was een kastdeur stuk en na contact met Frank was dit (drie jaar na datum) zo in orde. Merci!

. Let your customers review you and tell their friends how great you are.”

Julien

Sint-Stevens-Woluwé

frank heeft bij ons de volledige living en keuken geplaatst.Naar wij begrepen hebben was dat tot op dat moment zijn grootste werf ooit!Wij zijn zeer tevreden van zijn werk en ook zijn diensten na de plaatsing!Er staat trouwens een foto van onze wandkast op zijn website! Een aanrader!

Nancy en Tom

Frank heeft bijna 6 jaar geleden 2 wandkasten in de living geplaatst, die als speelgoedkast voor onze 3 kinderen dienen. Na 6 jaar dagelijkse gebruik is het alsof de kasten gisteren geplaatst werden. Superstevig en met een perfecte aansluiting. Het materiaal is zo degelijk dat je nergens kan zien dat het al enkele jaren oud is.

Jimmy

Steenokkerzeel

zeer goede samenwerking met Frank bij het ontwerp en de uitvoering van onze keuken.De keuken werd geplaatst op de afgesproken datum en is van een zeer stevige kwaliteit. Frank werkt uiterst secuur en vindt ieder detail belangrijk. Het resultaat is mooi, volledig naar onze wensen en is bovenal 'solide' en praktisch.

Miek en Robbie

Linden

Een zeer aangename samenwerking met een vakman met oog voor detail, precisie en een perfecte afwerking. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en heringerichte living. Niks dan lof !

Gert en Iris

Tremelo

Solid heeft voor ons bureaus en kasten op maat geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de professionele aanpak, Frank denkt mee na over mogelijke oplossingen zodat het geheel beantwoordt aan de gestelde eisen. Het project wordt afwerkt alsof het een eigen project betreft, met oog voor detail en wensen van de klant. Niet zo vanzelfsprekend weten we uit ervaring, vandaar dat we het ten zeerste op prijs stelden. Wij vonden het alvast een prettige samenwerking!

Nicolas

Frank vindt voor alles een oplossing. Het meest ingewikkelde maatwerk wordt vlekkeloos uitgevoerd binnen het vooropgestelde budget en timing. Met meer vakmannen als Frank zou de bouwsector een beter imago hebben ;-) Merci Frank! Groeten Nicolas

Els en Koenraad

Herent

Zoekt u iemand om uw schrijnwerkerij aan toe te vertrouwen, dan kunnen wij u Frank van harte aanbevelen. Onze Manoir werd volledig, van beneden tot boven op maat, perfect naar onze smaak ingericht. Een correcte prijs voor een mooie afwerking en alles binnen de afgesproken tijdslimiet. Een project zonder stress. Een zeldzame maar ongelooflijk belangrijke meerwaarde, de service nadien. Wij raden u Solid aan en hopen dat Frank op dezelfde manier mag verder groeien.

Harry

Wijgmaal

We genieten al jaren van je meesterschap. Je afwerking is vlekkeloos, je ideeën steeds innovatief! Succes!

Please reload

Stuur hier zelf je getuigenis

 

© 2014 Solid bv - Kouterstraat 211 - 3071 Erps Kwerps- +32 476 21 25 99 - info@solid-kasten.be

  • Facebook App Icon